Εκλογές στην Τουρκία: Ο Μουχαρέμ Ιντζέ απέσυρε την υποψηφιότητά του

Εκλογές στην Τουρκία: Ο Μουχαρέμ Ιντζέ απέσυρε την υποψηφιότητά του

Την απόσυρση της υποψηφιότητάς του ανακοίνωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Τουρκίας Μουχαρέμ Ιντζέ.

Ήδη, υπήρχε φημολογία για το ζήτημα, καθώς ο Ιντζέ ακύρωσε χθες τις προεκλογικές του εμφανίσεις, επικαλούμενος λόγους υγείας.

Ο Ιντζέ δεχόταν τις τελευταίες ημέρες πιέσεις να αποσυρθεί από την κούρσα των προεδρικών εκλογών. Μέσω twitter δέχθηκε απειλές ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα βίντεο, με το οποίο εμπλέκεται σε σεξουαλική υπόθεση.

«Αυτά που έχω δει τις τελευταίες 45 ημέρες, δεν τα έχω δει τα τελευταία 45 χρόνια» είπε ο Ιντζέ, κάνοντας λόγο για μοντάζ σε ροζ βίντεο, που έγινε από το Ισραήλ.

Χθες, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου τον κάλεσε χτες να στηρίξει την Συμμαχία του Έθνους. «Αν θέλει ας έρθει στο τραπέζι μας ,να φέρουμε μαζί την αλλαγή. Να καθαρίσουμε μαζί αυτή τη βρομιά από την πολιτική» δήλωσε.

Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις ο Ιντζέ συγκέντρωνε περίπου το 2% των ψήφων, το ποσοστό που λείπει δηλαδή από τον Κιλιτσντάρογλου για να βγει νικητής και μάλιστα από τον πρώτο γύρο της αναμέτρησης. Πιθανή απόσυρσή του αναμένεται να αποβεί υπέρ του Κιλιτσντάρογλου, χωρίς ωστόσο να είναι απόλυτα βέβαιο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η οριστική μου απόφαση για το 2028 θα εξαρτηθεί από το Κυπριακό - Δεν είναι καιρός για οπισθοχώρηση»

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η οριστική μου απόφαση για το 2028 θα εξαρτηθεί από το Κυπριακό - Δεν είναι καιρός για οπισθοχώρηση»

Παρέμβαση εφ’ όλης της ύλης έκανε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» ο τέως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, τοποθετούμενος για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, την επόμενη ημέρα στον Δημοκρατικό Συναγερμό, αλλά και το ενδεχόμενο συμμετοχής του στις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE