Eurovision 2023 - A' ημιτελικός: Αυτές είναι οι χώρες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό

Eurovision 2023 - A' ημιτελικός: Αυτές είναι οι χώρες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό

Eurovision 2023: Α’ Ημιτελικός: Η φαντασμαγορική βραδιά του πρώτου ημιτελικού της φετινής Eurovision ολοκληρώθηκε.

Ωραίες ερμηνείες, φαντασμαγορικά εφέ, εντυπωσιακά κοστούμια αλλά και συγκίνηση είχε η βραδιά με τις αποστολές να ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους.

Άλλες με πολύ μεγάλη επιτυχία -όπως και περιμέναμε και άλλες με λιγότερη καθώς μην ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα live show, οπότε μερικές φορές λόγω του άγχους και της αγωνίας σημειώνονται και λάθη, τα οποία φυσικά ήταν λιγοστά και αμελητέα μπροστά στο φαντασμαγορικό μουσικό διαγωνισμό.

Η βραδιά έκλεισε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, σε τυχαία σειρά.

Αυτές είναι οι 10 από τις 15 χώρες που πήραν το εισιτήριο του μεγάλου τελικού

Δες ποιες χώρες πέρασαν:

1. Κροατία

2. Μολδαβία

3. Ελβετία

4. Φινλανδία

5. Τσεχία

6. Ισραήλ

7. Πορτογαλία

8. Σουηδία

9. Σερβία

10. Νορβηγία

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

Τη σημασία των δύο νέων συμφωνιών με την Αίγυπτο για την ανάπτυξη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου Κρόνος και Αφροδίτη στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, επισημαίνει σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην αιγυπτιακή εφημερίδα Al-Ahram ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας τη φιλοδοξία του για διεύρυνση των οριζόντων της εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE