Στο «κελί» 28χρονος - Τέθηκε υπό εξαήμερη κράτηση για υπόθεση αποζείν από κέρδη πορνείας

Στο «κελί» 28χρονος - Τέθηκε υπό εξαήμερη κράτηση για υπόθεση αποζείν από κέρδη πορνείας

Στη σύλληψη 28χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος και αποζείν από κέρδη πορνείας. Ο ύποπτος τέθηκε σήμερα υπό εξαήμερη προσωποκράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 28χρονος συνελήφθη κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό, με τη συμμετοχή μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και μελών του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων.

Η επιχείρηση στήθηκε μετά από αξιολόγηση πληροφορίας για ύπαρξη πιθανού θύματος εμπορίας προσώπων, με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση, σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό. Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στο ξενοδοχείο, όπου εντόπισαν 29χρονη, πιθανό θύμα εμπορίας.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 28χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε εντός του ξενοδοχείου και λίγο αργότερα συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Σήμερα ο 28χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας και το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, διερευνούν την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 ΠτΔ: Εντός της ημέρας θα γίνουν δηλώσεις για το θέμα με την πρόσληψη της 19χρονης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν προχωρά σε ποινικές διώξεις για Θανάση η Νομική Υπηρεσία - «Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας»

Δεν προχωρά σε ποινικές διώξεις για Θανάση η Νομική Υπηρεσία - «Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας»

Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Ανδριάνα Νικολάου, μητέρα του δολοφονηθέντος εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, επιβεβαιώνοντας ότι η Νομική Υπηρεσία ενημέρωσε πως, ο Γενικός Εισαγγελέας δεν προτίθεται να προχωρήσει σε καταχώρηση ποινικών διώξεων, για οποιοδήποτε αδίκημα. «Αυτοί που δολοφόνησαν το παιδί μου ήταν ερασιτέχνες» αλλά αυτοί που συνεχίζουν να συγκαλύπτουν το έγκλημα «είναι επαγγελματίες», ανέφερε η κ. Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE