Γερμανία: Πάνω από 50 τραυματίες σε τροχαίο - Βυτιοφόρο συγκρούστηκε με φορτηγό και λεωφορείο - Βίντεο
09.05.2023 - 23:22
Τουλάχιστον 52 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα στον αυτοκινητόδρομο A12 στο Βρανδεμβούργο της ανατολικής Γερμανίας. Το ατύχημα σημειώθηκε μεταξύ των πόλεων Στόρκοου και Φρίντερσντορφ, μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο (dpa), επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.
Ένα βυτιοφόρο, που κατευθυνόταν προς το Βερολίνο, επιχείρησε να αλλάξει λωρίδα κυκλοφορίας και αφού συγκρούστηκε με φορτηγό, προσέκρουσε με σφοδρότητα σε πολωνικό τουριστικό λεωφορείο.
Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.