Έκανε «φύλλο και φτερό» αποθήκες στη Λεμεσό - Συνελήφθη 53χρονος

Έκανε «φύλλο και φτερό» αποθήκες στη Λεμεσό - Συνελήφθη 53χρονος

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 53 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής. Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Λάνιας.

Σύμφωνα με καταγγελία από τον ιδιοκτήτη κατοικίας στην επαρχία Λεμεσού, ενώ τις προηγούμενες μέρες αυτός απουσίαζε, διαρρήχθηκαν τρεις αποθήκες, που βρίσκονται στην αυλή της κατοικίας του. Από τις αποθήκες κλάπηκαν διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία οικοδομικών εργασιών.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λάνιας, για τη διάπραξη της διάρρηξης και κλοπής προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 53χρονου υπόπτου. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη λίγο μετά τις 7.30 χθες το βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

* Φωτογραφία αρχείου

Κυβέρνηση σε άμυνα μετά το νέο αυτογκόλ

Ανάλυση - Εκλογές Τουρκία: Οι δημοσκοπήσεις και οι προοπτικές για το Κυπριακό - Τι «ξημερώνει» η επόμενη μέρα

Έρχονται αλλαγές στη στεγαστική βοήθεια σε πρόσφυγες – Ο στόχος και ποιους αφορά

Έκανε κτηνιατρείο «γυαλιά καρφιά» για να πάρει εκδίκηση για τον σκύλο του – Χειροπέδες σε 24χρονο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Για μετά το Πάσχα τοποθετούνται οι όποιες εξελίξεις σχετικά με τον διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.