Πυρά ΔΗΣΥ κατά Υπουργού Οικονομικών - «Χέρι στα χρήματα που προορίζονται για τον προσφυγικό κόσμο»

Πυρά ΔΗΣΥ κατά Υπουργού Οικονομικών - «Χέρι στα χρήματα που προορίζονται για τον προσφυγικό κόσμο»

Πυρά κατά του Υπουργού Οικονομικών, Μάκη Κεραυνού εξαπέλυσε σήμερα (8/5) ο Δημοκρατικός Συναγερμός, μέσω ανακοίνωσης.

«Eίναι με λύπη που παρατηρούμε ότι παρά το ότι έχουν περάσει πέντε μέρες, ο Υπουργός Οικονομικών δεν έχει ανακαλέσει ούτε τους απαράδεχτους χαρακτηρισμούς του προς τον Δημοκρατικό Συναγερμό ούτε και την πρόθεσή του να «βάλει χέρι» στα χρήματα που προορίζονται για τον προσφυγικό κόσμο», ανέφερε ο ΔΗΣΥ.

«Ως Δημοκρατικός Συναγερμός, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε τόσο για την προάσπιση του πολιτικού πολιτισμού όσο και για την ορθή αξιοποίηση των χρημάτων για τους πρόσφυγές μας, ως ήταν η ομόφωνη βούληση του Κοινοβουλίου», είπε καταληκτικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Για μετά το Πάσχα τοποθετούνται οι όποιες εξελίξεις σχετικά με τον διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.