Έμεινε με τις βαλίτσες στο χέρι 36χρονη - Προσπάθησε να μεταβεί στο Μόνακο με πλαστό διαβατήριο

Έμεινε με τις βαλίτσες στο χέρι 36χρονη - Προσπάθησε να μεταβεί στο Μόνακο με πλαστό διαβατήριο

Στην σύλληψη 36χρονης προχώρησε η Αστυνομία στο αεροδρόμιο Πάφου σε σχέση με υπόθεση πλαστοπροσωπίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, την Κυριακή, στις 19:15 παρουσιάστηκε στο τομέα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου γυναίκα με προορισμό το Μόνακο Γερμανίας.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο παρουσίασε γαλλικό διαβατήριο το οποίο ήταν μεν γνήσιο όμως η φωτογραφία φέρεται να ανήκε σε διαφορετικό πρόσωπο από αυτή που του παρουσίασε.

Ανακρινόμενη φέρεται να παραδέχτηκε ότι είναι ηλικίας 36 ετών και διέμενε στην Κύπρο ως αιτήτρια πολιτικού ασύλου. Ακολούθως συνελήφθη για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας και τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE