Χειροπέδες στην 30χρονη φίλη της Ουκρανής που εντοπίστηκε νεκρή - Φαίνεται να της είχε κλείσει το ραντεβού με τον 25χρονο

Χειροπέδες στην 30χρονη φίλη της Ουκρανής που εντοπίστηκε νεκρή - Φαίνεται να της είχε κλείσει το ραντεβού με τον 25χρονο

Χειροπέδες στην 30χρονη φίλη της 35χρονης Ουκρανής, που εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα στη Λεμεσό, πέρασαν οι Αρχές, μετά από στοιχεία που προέκυψαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται η 30χρονη να ήταν αυτή που έκλεισε το ραντεβού του θύματος με τον 25χρονο δράστη που καταζητείται.

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη εντοπίστηκε νεκρή λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα της Κυριακής 07/05, από τον διαχειριστή των διαμερισμάτων και φιλικό της πρόσωπο, που την αναζητούσε και όπως διαπιστώθηκε από τις αστυνομικές εξετάσεις, ο δράστης την είχε φιμώσει με πετσέτα μπάνιου και της είχε δέσει τα χέρια και τα πόδια με δεματικά καλωδίων.

Για την υπόθεση, που αφορά φόνο εκ προμελέτης, εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον 25χρονου, στη βάση τεκμηρίων που εντόπισαν οι αστυνομικοί ανακριτές και που τον φέρουν ως το τελευταίο πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε το θύμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Ερχουρμάν: Προσδοκίες, όρια και ο δρόμος προς την επανεκκίνηση του Κυπριακού

Το πρώτο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Ερχουρμάν: Προσδοκίες, όρια και ο δρόμος προς την επανεκκίνηση του Κυπριακού

Η σημερινή πρώτη συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του νέου κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχουρμάν χαρακτηρίζεται ως διερευνητική, ωστόσο το αποτέλεσμά της αναμένεται να επηρεάσει άμεσα την πορεία του Κυπριακού, τις επόμενες εβδομάδες.

BEST OF TOTHEMAONLINE