Τον λες και «μαμμόθρεφτο»! Γιατί μας συστήνει τη μητέρα του ο παρουσιαστής του MEGA Κύπρου;

Τον λες και «μαμμόθρεφτο»! Γιατί μας συστήνει τη μητέρα του ο παρουσιαστής του MEGA Κύπρου;

Αράζει στο πατρικό του ο αγαπημένος δημοσιογράφος και δε διστάζει να δώσει μαθήματα συμπεριφοράς ενός υιού προς τη μάνα του, μέσω μιας φωτογραφίας που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τις καλοκαιρινές του διακοπές απολαμβάνει στην Ελλάδα ο παρουσιαστής και μας δίνει μέσω των φωτογραφιών που αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια γεύση από τις αμέριμνές του μέρες στην πατρογονική του εστία.

Μάλιστα ανέβασε και μια φωτογραφία του με τη μητέρα του, την οποία φιλά στοργικά. Το σχόλιο του, απλό, λιτό και απέριττο… «Μάμαααααααα».

Διαβάστε όλο το άρθρο στο tv.tothemaonline.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη πολιτικά συγκυρία, με το Κυπριακό να επιστρέφει στη διεθνή ατζέντα και με τον ΔΗΣΥ να επιχειρεί ανασύνταξη μετά από μια περίοδο πολιτικών ανακατατάξεων, η δημόσια παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη μέσω επιστολής προς την ηγεσία του κόμματος επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερες, αλλά ανοιχτές, πληγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE