Η απίστευτη περιπέτεια του Γιώργου Τσαλίκη – Ξέσπασε φωτιά έξω από το μαγαζί που τραγουδούσε

Η απίστευτη περιπέτεια του Γιώργου Τσαλίκη – Ξέσπασε φωτιά έξω από το μαγαζί που τραγουδούσε

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας για μια live εμφάνιση στο πλαίσιο του φετινού tour του και ήρθε αντιμέτωπος με τις φλόγες.

Ο ίδιος έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

«Αυτο ειναι που λένε το "κάψαμε" απόψε !!
Εκεί που τραγουδούσα , ξαφνικά βλεπω έξω απο το club να εχει πάρει φωτιά (μάλλον οπως μου είπανε μετα απο καταλύτη αυτοκινήτου παρκαρισμένο σε ξερά χόρτα) η οποια λογω του αέρα σε δευτερόλεπτα εξαπλώθηκε !!

Διέκοψα το προγραμμα , ενημέρωσα τι γίνεται , γιατι δεν το είχε πάρει χαμπάρι ο κόσμος που διασκέδαζε , βγήκανε έξω οι θαμώνες με κουβάδες -κι οτι βρήκανε- και μετα απο 15 λεπτά καταφέρανε να σβήσουνε τη φωτιά , να σώσουμε τα αυτοκίνητα που κινδυνεύανε και ολα καλα !!
Μετα επιστρέψανε ΟΛΟΙ στο club και (λιγο καρβουνισμενοι) συνεχίσαμε μεχρι το πρωί !!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE