«Ντου» Αστυνομίας σε διαμερίσματα στη Χλώρακα - Έκλεβαν ρεύμα από υποσταθμό της ΑΗΚ - Βρήκαν και ναρκωτικά

«Ντου» Αστυνομίας σε διαμερίσματα στη Χλώρακα - Έκλεβαν ρεύμα από υποσταθμό της ΑΗΚ - Βρήκαν και ναρκωτικά

Μεγάλη επιχείρηση «έστησε» σήμερα (4/5) η Αστυνομία Πάφου στο εγκαταλελειμμένο συγκρότημα διαμερισμάτων στην Χλώρακα, στο οποίο έγινε πριν από λιγο καιρό γνωστό ότι διαμένουν παράνομα αλλοδαποί.

Μιλώντας στο Themaonline, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλης Νικολάου ανέφερε ότι κατά την διάρκεια της επιχείρησης, ερευνήθηκαν 7 διαμερίσματα και σε 5 περιπτώσεις εντοπίστηκε ότι είχαν παράνομη καλωδίωση.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, οι ένοικοι σύνδεσαν παράνομα και υπέκλεπταν ρεύμα από υποκείμενο υποσταθμό της ΑΗΚ.

Οι ένοικοι των πέντε διαμερισμάτων, οι οποίοι είναι οκτώ και Αφρικάνικης καταγωγής, οδηγήθηκαν στην Αστυνομία για σκοπούς ανάκριση.

Σημειώνεται ότι στο ένα από τα πέντε διαμέρισμα βρέθηκε και ποσότητα ναρκωτικών (κάνναβης).

*φωτογραφεία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE