Ο Μπερλουσκόνι μπορεί να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες

Ο Μπερλουσκόνι μπορεί να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι πιθανόν να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου τις αμέσως επόμενες ημέρες. Δεν αποκλείεται να μπορέσει να επιστρέψει στην κατοικία του αύριο ή την Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιταλός πολιτικός και επιχειρηματίας, ογδόντα έξι ετών, εισήχθη στο νοσοκομείο στις 5 Απριλίου εξαιτίας λοίμωξης του αναπνευστικού και χρόνιας μορφής λευχαιμίας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ιατρικά ανακοινωθέντα, η κατάσταση της υγείας του «Καβαλιέρε» τις τελευταίες εβδομάδες παρουσίασε «αργή αλλά σταθερή βελτίωση».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Την απόφαση όπως οι αρμόδιες Υπηρεσίες με ευθύνη τη διαχείριση κρίσεων υπαχθούν στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Εσωτερικών και Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE