Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούν να αναρτηθούν οι δηλώσεις εισοδήματος στο TAXISnet

Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούν να αναρτηθούν οι δηλώσεις εισοδήματος στο TAXISnet

Το Τμήμα Φορολογίας ενημερώνει ότι, ενόψει της αναμονής για ψήφιση, από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, τροποποιητικής νομοθεσίας που διέπει την απαλλαγή αμοιβής από πρώτη εργοδότηση στη Δημοκρατία [άρθρο 8(23Α) Ν.118 (I)2002 όπως τροποποιήθηκε] με ισχύ από το φορολογικό έτος 2022, η Δήλωση Εισοδήματος Ατόμου 2022 δεν μπορεί να αναρτηθεί στο σύστημα TAXISnet, πριν την ψήφιση και δημοσίευση της τροποποιητικής νομοθεσίας.

Αφότου ψηφιστεί και δημοσιευτεί η τροποποιητική νομοθεσία, το Τμήμα Φορολογίας θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες αλλαγές στη Δήλωση Εισοδήματος Ατόμου 2022 και θα ενημερώσει, μέσω ανακοίνωσης και αποστολής ηλεκτρονικών μηνυμάτων στους χρήστες TAXISnet Άμεσης Φορολογίας, για την έναρξη υποβολής της Δήλωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Η δική μας ειλικρινής πολιτική βούληση και ανάληψη πρωτοβουλιών που συνδράμουν στην προσπάθεια του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό είναι διεθνώς αποδεκτές είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE