Τρύφωνας Σαμαράς: «Με ερωτεύτηκε η κόρη του σκηνοθέτη ενώ εγώ είχα σχέση με τον ναυαγοσώστη»

Τρύφωνας Σαμαράς: «Με ερωτεύτηκε η κόρη του σκηνοθέτη ενώ εγώ είχα σχέση με τον ναυαγοσώστη»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για τη συμμετοχή του σε βιντεοκασέτες αλλά και για τον καβγά που είχε με έναν από τους σκηνοθέτες.

«Είχα παίξει σε πολλές. Είχα έναν φίλο ο οποίος ήταν κολλητός με έναν σκηνοθέτη που έκανε τότε τις βιντεοταινίες και με έβαζε αυτός να παίξω στις ταινίες, είχε βρει την άκρη» είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Μετά δεν συνέχισα. Σε μια ταινία τσακώθηκα με τον σκηνοθέτη. Με είχε ερωτευτεί η κόρη του, ενώ εγώ είχα πάει εκεί και είχα μια στενή σχέση με τον ναυαγοσώστη. Οπότε το έμαθε η κόρη του και έτσι χάλασε όλη η δουλειά. Ας πιώ λίγο νερό. Απογοητεύτηκε η κόρη του» αποκάλυψε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE