Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Πρόκειται για τον Jorgen Poulsen, 53 ετών από την Δανία ο οποίος βρισκόταν στην Αγια Ναπα με διακοπές με την σύζυγο του η οποία έχει ενημερωθεί για τον θάνατο του συζύγου της.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Νέα τραγωδία στην Αγία Νάπα - Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από παραλία
Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο άνδρας ανασύρθηκε αναίσθητός απο παραλία στην περιοχή Μούσες, στην Αγία Νάπα και αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος του άτυχου άνδρα οφείλεται σε πνιγμό.
Αναμένεται να γίνει η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του άτυχου 53χρονου τουρίστα με σκοπό διαπιστωθούν τα ακριβή αιτία θανάτου του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




