Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 49χρονου που έπεσε από βράχο στην Αγία Νάπα
01.05.2023 - 12:30
Διενεργήθηκε η νεκροτομή επι της σορού του 49χρoνου τουρίστα, που έπεσε από βράχο στην Αγία Νάπα, το βράδυ του Σαββάτου (29/04), με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλαμπους, ωστόσο τα αιτία του θανάτου δεν μπόρεσαν να διευκρινιστούν και ως εκ τούτου παρελήφθησαν διαφορά τεκμήρια τα οποία θα σταλθούν για ιστό παθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.
Υπενθυμίζεται ότι ο 49χρονος άνδρας έπεσε από ύψος στην προσπάθειά του να βγάλει φωτογραφία, στη Γέφυρα των Ερωτευμένων στην Αγία Νάπα. Μετά από ταυτοποίηση της σορού, διαφάνηκε ότι πρόκειται για 49χρονο τουρίστα από τη Σουηδία, ο οποίος διέμενε μόνος του σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας.
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου, ο άτυχος άνδρας «βρισκόταν στην συγκεκριμένη γέφυρα και προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφίες, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φαίνεται να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε στο κενό βάθους δέκα περίπου μέτρων».
Πριν καλά-καλά συστήσει το νέο κίνημα ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με αφορμή τις δηλώσεις του στις «ΑΙΧΜΕΣ», ότι στενός συνεργάτης του Προέδρου της Δημοκρατίας, είχε πει σε πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. Μιχαηλίδη, ότι η απόφαση που θα εξέδιδε το Ανώτατο Δικαστήριο, θα ήταν ομόφωνη.