Τραγική κατάληξη… Νεκρός ο άνδρας που έπεσε από βράχο στην Αγία Νάπα

Τραγική κατάληξη… Νεκρός ο άνδρας που έπεσε από βράχο στην Αγία Νάπα

Νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που έπεσε από ύψους δέκα περίπου μέτρων στην περιοχή «Σπηλιές», στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σορός είναι πιθανό να ανήκει σε τουρίστα. 

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «γύρω στις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου 29 Απριλίου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι στα βράχια όπου βρίσκεται η γέφυρα των ερωτευμένων στην Αγία Νάπα, υπάρχει σoρός άγνωστου άνδρα. Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας, του ΤΑΕ Αμμοχώστου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ και καταβάλλουν προσπάθεια για ανάσυρση της σορού».

Ο κ. Θεοδούλου πρόσθεσε ότι «μέχρι στιγμής τα στοιχεία του άγνωστου άνδρα δεν έχουν διευκρινιστεί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το άγνωστο άτομο πιθανό να βρισκόταν στην συγκεκριμένη γέφυρα και προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφίες, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φαίνεται να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε στο κενό βάθους δέκα περίπου μέτρων».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE