«Τρέχει» και δεν φτάνει η Πυροσβεστική - Πλημμύρισαν σπίτια, εγκλωβίστηκαν οδηγοί και έπεσαν δέντρα

«Τρέχει» και δεν φτάνει η Πυροσβεστική  - Πλημμύρισαν σπίτια, εγκλωβίστηκαν οδηγοί και έπεσαν δέντρα

Σε κινητοποίηση τέθηκε σήμερα (29/4) η Πυροσβεστική Υπηρεσία για περιστατικά που σημειώθηκαν λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στην Λεμεσό προέκυψε πτώση κεραυνού σε φοινικιά, μια ρυμούλκηση οχήματος και μια άντληση ομβρίων υδάτων από οικία.

Επίσης η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε μια βοήθεια οχημάτων παγιδευμένα σε φώτα τροχαίας και 14 κλήσεις για πτώσεις δένδρων και αντλήσεις ομβρίων υδάτων από υποστατικά.

Παράλληλα, στην Πάφο προέκυψε μια κλήση για άντληση νερού.

Για την Επαρχία Λευκωσίας εργάζονται 2 συνεργεία άντλησης από τη Π.Υ ομάδες του Δημαρχείου Στροβόλου οι οργανωμένες εθελοντικές ομάδες ΕΤΕΑ και Support Cy

Σε επιφυλακή βρίσκεται η Πολιτική Άμυνα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE