Κεντρική Επιτροπή ΑΚΕΛ: Έδωσε το έναυσμα για διαμόρφωση ψηφοδελτίων για εκλογές ΤΑ

Κεντρική Επιτροπή ΑΚΕΛ: Έδωσε το έναυσμα για διαμόρφωση ψηφοδελτίων για εκλογές ΤΑ

H Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, έδωσε το έναυσμα για να προχωρήσουν οι επαρχιακές και τοπικές επιτροπές του ΑΚΕΛ στις απαραίτητες πολιτικές και οργανωτικές διεργασίες για διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες, για διαμόρφωση συνεργασιών και καταρτισμό ψηφοδελτίων το συντομότερο.

Όπως ανακοίνωσε το ΑΚΕΛ το Σάββατο μέτα τη συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής, το κόμμα στοχεύει σε διαμόρφωση ψηφοδελτίων για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το 2024, που να αγκαλιάσουν και να αγκαλιαστούν από όλο το προοδευτικό φάσμα της Κύπρου.

Λέει ότι οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως και οι Ευρωεκλογές, θα διεξαχθούν μέσα στο νέο πολιτικό περιβάλλον όπως διαμορφώθηκε μετά τις Προεδρικές Εκλογές και προσθέτει ότι συναισθάνεται ότι έχει χρέος να αξιοποιήσει τις δικές του δυνάμεις αλλά και να προχωρήσει σε συνεργασίες αρχών με δυνάμεις και προσωπικότητες πέραν του κόμματός ώστε να δώσει επιλογή σε ολόκληρο τον προοδευτικό πόλο της κυπριακής κοινωνίας.

"Επιδίωξή μας είναι να παρουσιάσουμε ενώπιον του κυπριακού λαού ψηφοδέλτια με έντονη τη σφραγίδα της νέας γενιάς και της έμφυλης ισορροπίας, με ανθρώπους αποφασισμένους να προσφέρουν με τη γνώση και τη δημιουργικότητά τους στις τοπικές κοινωνίες αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες που παρέχει το νέο πλαίσιο τοπικής αυτοδιοίκησης", και οι οποίοι να δύνανται "να υλοποιούν προγράμματα ανάπτυξης που να ανταποκρίνονται στις τοπικές ανάγκες και πάντα με πρόσημο σύγχρονο, κοινωνικό και οικολογικό", συμπληρώνει στην ανακοίνωση το ΑΚΕΛ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE