Εντοπίστηκε νεκρός 73χρονος στο σαλόνι του διαμερίσματός του – Αποκλείστηκε η σκηνή – Εντατικές οι έρευνες από την Αστυνομία

Εντοπίστηκε νεκρός 73χρονος στο σαλόνι του διαμερίσματός του – Αποκλείστηκε η σκηνή – Εντατικές οι έρευνες από την Αστυνομία

Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος Βρετανός σε διαμέρισμα στην Πάφο χθες (27/04) το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, 73χρονος Βρετανός εντοπίστηκε γύρω στις 17:30 το απόγευμα νεκρός στο σαλόνι του διαμερίσματός του.

Ο ηλικιωμένος είχε να δώσει σημεία ζωής περίπου 10 μέρες με αποτέλεσμα οι γείτονες να καλέσουν τα μέλη της Δύναμης.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ιατροδικαστής για αυτοψία στη σκηνή.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για Βρετανό, ηλικίας 73 ετών, ο οποίος δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις στο σώμα του που να υποδεικνύουν εγκληματική πράξη και ο θάνατος του φαίνεται να προήλθε από αιφνίδιο θάνατο.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του, αναμένεται να εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, η οποία θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και η Αστυνομία να συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE