Αλάσκα: Άλκη μπήκε μέσα σε κινηματογράφο και έφαγε ποπ κορν - Βίντεο

Αλάσκα: Άλκη μπήκε μέσα σε κινηματογράφο και έφαγε ποπ κορν - Βίντεο

Έναν αναπάντεχο «πελάτη» είχε ένας κινηματογράφος στην Αλάσκα την περασμένη Τετάρτη (19.4.2023) καθώς μπήκε μέσα μια άλκη και έφαγε λίγα ποπ κορν από το μπαρ. Ωστόσο, δεν είδε κάποια… ταινία και έτσι αποχώρησε αμέριμνα από τον χώρο.

Η επίσκεψη της άλκης (γνωστή και ως αμερικανική έλαφος, moose στα αγγλικά) έγινε στον κινηματογράφο Kenai Cinemas της Αλάσκα και οι κάμερες παρακολούθησης κατέγραψαν τις κινήσεις της. Το ζώο απόλαυσε μερικά ποπ κορν και έφυγε.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ και μεταδίδει το Reuters, η άλκη μπήκε το βράδυ στον κινηματογράφο και έμεινε για λίγα λεπτά εκεί ενώ έφαγε και από τα σκουπίδια.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE