Τίγκα στα αδασμολόγητα τσιγάρα αποσκευή στο αεροδρόμιο Πάφου - Τρεις ημέρες στο κελί 56χρονος

Τίγκα στα αδασμολόγητα τσιγάρα αποσκευή στο αεροδρόμιο Πάφου - Τρεις ημέρες στο κελί 56χρονος

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων, εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την Κυριακή εναντίον 56χρονου για υπόθεση παράνομης κατοχής αδασμολόγητων τσιγάρων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 22.4.23 και περί ώρα 20:05 μέλη του Τελωνείου στο αεροδρόμιο Πάφου συνέλαβαν 56χρονο όταν στις αποσκευές του εντοπίστηκε ποσότητα καπνού και τσιγάρων, με προέλευση τις κατεχόμενες περιοχές.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.060 τεμάχια τσιγάρων και 27.450 γραμμάρια καπνού.

Ο 56χρονος οδηγήθηκε χθες οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, το οποίο διέταξε την τριήμερη προσωποκράτηση του.  

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE