Ο Γάλλος Spiderman σκαρφάλωσε σε ουρανοξύστη διαδηλώνοντας κατά του Μακρόν - Δείτε βίντεο

Ο Γάλλος Spiderman σκαρφάλωσε σε ουρανοξύστη διαδηλώνοντας κατά του Μακρόν - Δείτε βίντεο

Με έναν ξεχωριστό τρόπο αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί για το συνταξιοδοτικό ο Γάλλος Spiderman, σκαρφαλώνοντας έναν ουρανοξύστη 38 ορόφων στο Παρίσι.

Ο Αλέν Ρομπέρ, 60 ετών, σκαρφάλωσε στην κορυφή του κτιρίου χωρίς σχοινί, αλλά χρησιμοποιώντας τα χέρια του και ένα ζευγάρι από παπούτσια αναρρίχησης.

«Είμαι εδώ για να δείξω τη στήριξή μου σε όσους αντιτίθενται στη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού» είπε στο Reuters πριν ξεκινήσει την ανάβασή του σε ύψος 150 μέτρων, στη γαλλική πρωτεύουσα.

«Είμαι εδώ για να πω στον Εμανουέλ Μακρόν να επιστρέψει στη γη… κάνοντας ορειβασία χωρίς δίκτυ ασφαλείας» πρόσθεσε.

Ο Ρομπέρ ανέφερε ότι οι αλλαγές στο συνταξιοδοτικών, σε συνδυασμό με τις απώλειες που είχε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, σημαίνει ότι θα πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται και να σκαρφαλώνει για πολύ περισσότερο χρόνο.

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.