Τζούλι Φίσερ: «Οι ΗΠΑ εκτιμούν τη συνεργασία της Κύπρου στις κυρώσεις κατά Ρωσίας»

Τζούλι Φίσερ: «Οι ΗΠΑ εκτιμούν τη συνεργασία της Κύπρου στις κυρώσεις κατά Ρωσίας»

Οι αμερικανικές αρχές εκτιμούν τη συνεργασία των αντίστοιχων κυπριακών ως προς την επιβολή κυρώσεων κατά της Ρωσίας, ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter τη Μεγάλη Πέμπτη η Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Κύπρο Τζούλι Φίσερ.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, «τέθηκε σε ισχύ ένας νέος γύρος χαρακτηρισμών κατά φυσικών και νομικών προσώπων-κλειδιά που επιτρέπουν τη συνέχιση του πολέμου της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας».

«Οι ΗΠΑ εκτιμούν ιδιαίτερα την υποστήριξη και τη συνεργασία μεταξύ των αμερικανικών και των κυπριακών αρχών για τη διασφάλιση του συντονισμού ώστε (τα παραπάνω πρόσωπα) να λογοδοτήσουν», είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα σχετικά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη για τις κυρώσεις σε Κύπριους ο ΠτΔ - Ζήτησε πλήρη διερεύνηση των στοιχείων

Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα μέχρι το Μεγάλο Σάββατο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και Φινλανδία συνδέονται από ισχυρούς δεσμούς φιλίας - Συναντήθηκαν ΠτΔ και Στουμπ

Κύπρος και Φινλανδία συνδέονται από ισχυρούς δεσμούς φιλίας - Συναντήθηκαν ΠτΔ και Στουμπ

Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2026, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και στην Ουκρανία, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Φινλανδίας καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Πρόεδρο της Φινλανδίας κ. Αλεξάντερ Στουμπ, στο Ελσίνκι.

BEST OF TOTHEMAONLINE