Τζένη Μπαλατσινού: Bάφει αυγά μαζί με τον γιο της! Φώτο

Τζένη Μπαλατσινού: Bάφει αυγά μαζί με τον γιο της! Φώτο

Στην Πάτμο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Τζένη Μπαλατσινού προκειμένου να περάσει το Πάσχα με την οικογένεια της.

Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, είναι η ημέρα που βάφουμε τα αυγά και έτσι η σύζυγος του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, μπήκε στην κουζίνα με τον γιο της Παναγιώτη – Αντώνιο και τήρησε τις παραδόσεις.

Η Τζένη Μπαλατσινού, μάλιστα, κοινοποίησε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία βλέπουμε πως μικρός την βοηθά με το βάψιμο.

Όπως μπορείτε να δείτε, φέτος η Τζένη Μπαλατσινού εκτός από κόκκινα αυγά, ετοίμασε και πολύχρωμα, τα οποία θα τσουγγρίσει με την οικογένεια της στο πασχαλινό τραπέζι.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE