Ανδρέας Γεωργίου: Αραχτός στον καναπέ αποκαλύπτει μια όμορφη γωνιά του σπιτιού του - Φωτογραφία

Ανδρέας Γεωργίου: Αραχτός στον καναπέ αποκαλύπτει μια όμορφη γωνιά του σπιτιού του - Φωτογραφία

Μια φωτογραφία μέσα από το σαλόνι στο σπίτι του ανέβασε ο Ανδρέας Γεωργίου στο Instagram και όπως θα δείτε, έχει το πιο ιδιαίτερο έπιπλο τηλεόρασης.

Ο ίδιος, έχει απίστευτη αισθητική και σίγουρα το καλό του γούστο, καθρεφτίζεται και στον προσωπικό του χώρο.

Με έπιπλο τηλεόρασης με μαρμάρινο effect, την τηλεόραση στερεωμένη στον τοίχο που είναι η τελευταία τάση σε ό,τι αφορά την εσωτερική διακόσμηση, πλακάκι σε μπεζ που είναι σταθερή αξία, δερμάτινο καναπέ σε καφέ του πούρου και λευκό - μπεζ τραπεζάκι στο κέντρο, το σαλόνι στο σπίτι που μένει ο Ανδρέας Γεωργίου είναι από τα πιο όμορφα που έχουμε δει. Αξίζει να σου πω, ότι γενικά το minimal στιλ είναι μεγάλη τάση στο deco και μαζί με την κουζίνα στο σπίτι του Ηλία Βρεττού, το σαλόνι του Ανδρέα Γεωργίου είναι από τα must copy μέρη.

Δες την σχετική φωτογραφία μέσα από το σαλόνι στο σπίτι που μένει ο Ανδρέας Γεωργίου:

Πηγή: fthis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE