Ανδρέας Γεωργίου: Αραχτός στον καναπέ αποκαλύπτει μια όμορφη γωνιά του σπιτιού του - Φωτογραφία

Ανδρέας Γεωργίου: Αραχτός στον καναπέ αποκαλύπτει μια όμορφη γωνιά του σπιτιού του - Φωτογραφία

Μια φωτογραφία μέσα από το σαλόνι στο σπίτι του ανέβασε ο Ανδρέας Γεωργίου στο Instagram και όπως θα δείτε, έχει το πιο ιδιαίτερο έπιπλο τηλεόρασης.

Ο ίδιος, έχει απίστευτη αισθητική και σίγουρα το καλό του γούστο, καθρεφτίζεται και στον προσωπικό του χώρο.

Με έπιπλο τηλεόρασης με μαρμάρινο effect, την τηλεόραση στερεωμένη στον τοίχο που είναι η τελευταία τάση σε ό,τι αφορά την εσωτερική διακόσμηση, πλακάκι σε μπεζ που είναι σταθερή αξία, δερμάτινο καναπέ σε καφέ του πούρου και λευκό - μπεζ τραπεζάκι στο κέντρο, το σαλόνι στο σπίτι που μένει ο Ανδρέας Γεωργίου είναι από τα πιο όμορφα που έχουμε δει. Αξίζει να σου πω, ότι γενικά το minimal στιλ είναι μεγάλη τάση στο deco και μαζί με την κουζίνα στο σπίτι του Ηλία Βρεττού, το σαλόνι του Ανδρέα Γεωργίου είναι από τα must copy μέρη.

Δες την σχετική φωτογραφία μέσα από το σαλόνι στο σπίτι που μένει ο Ανδρέας Γεωργίου:

Πηγή: fthis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 23χρονου που βρέθηκε νεκρός στο κελί του - Φως στα αίτια αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 23χρονου που βρέθηκε νεκρός στο κελί του - Φως στα αίτια αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή

Τις συνθήκες θανάτου του 23χρονου Abdul Kader Almfalani, από τη Συρία, κατάδικου στις Κεντρικές Φυλακές διερευνά η Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE