Πάφος FC-Ομόνοια: Κροτίδες και καπνογόνα μπροστά στον... Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Βίντεο

Πάφος FC-Ομόνοια: Κροτίδες και καπνογόνα μπροστά στον... Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Βίντεο

Η νέα κυβέρνηση πήρε αποφάσεις για μέτρα αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα, εντούτοις συνεχίζεται το ίδιο... βιολί με οπαδούς που εισχωρούν στις κερκίδες με καπνογόνα, φωτοβολίδες, κροτίδες και άλλα επικίνδυνα αντικείμενα.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στον ημιτελικό αγώνα Πάφος-Ομόνοια στο «Στέλιος Κυριακίδης» σε ένα ματς που παρακολούθησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Μπορεί να έγινε μία σύλληψη πριν την έναρξη του αγώνα όμως το γεγονός που ξεχωρίζει είναι ότι είδαμε μια από τα ίδια με την μη τήρηση των μέτρων να... βγάζει μάτια μπροστά στα μάτια του ΠτΔ!

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.