Χειροπέδες σε 31χρονη - Της έστειλαν ναρκωτικά από το εξωτερικό μέσω... κούριερ

Χειροπέδες σε 31χρονη - Της έστειλαν ναρκωτικά από το εξωτερικό μέσω... κούριερ

Στη σύλληψη 31χρονης κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε στις 3 Απριλίου 2023, όταν εντοπίστηκε σε εταιρεία ταχυμεταφορών, πακέτο το οποίο είχε σταλεί από χώρα του εξωτερικού και περιείχε συνθετικά ναρκωτικά, μεικτού βάρους 300 γραμμαρίων.

Από τις εξετάσεις της ΥΚΑΝ, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον της 31χρονης, η οποία συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σήμερα η 31χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE