Είχε δηλωθεί ως ελλείπον ο νεκρός άνδρας στο Φράγμα του Κούρη - Ταυτοποιήθηκε η σορός

Είχε δηλωθεί ως ελλείπον ο νεκρός άνδρας στο Φράγμα του Κούρη - Ταυτοποιήθηκε η σορός

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στην περιοχή του Κούρρη, θέτοντας σε κινητοποίηση νωρίς το απόγευμα την αστυνομία στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για το Γεώργιο Γεωργιάδη 45 ετών, ο οποίος είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο την περασμένη Κυριακή.

 Τον άτυχο άντρα εντόπισε νεκρό πολίτης που ενημέρωσε την αστυνομία. Επί τόπου έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εκ πρώτης όψεως δεν υπάρχει υπόνοια για εγκληματική ενέργεια. Οι έρευνες στη σκηνή συνεχίζονται με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοικτά. Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν με τη νεκροτομή, που θα διενεργηθεί τα επόμενα 24ώρα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.