Πρόκειται για τη Maria Bashir, ημερομηνία γέννησης 01/05/2007, από Σομαλία, η οποία σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε την Τρίτη, 04/04/2023 στην Αστυνομία, ελλείπει από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, από τις 6.00 το βράδυ της Πέμπτης, 30 Μαρτίου, 2023.
Η 15χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.55μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε μπούρκα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ακριβό φέτος το πασχαλινό τραπέζι – Αύξηση μέχρι 25% στα αμνοερίφια – Άνοδος και στις φλαούνες
Νομική Υπηρεσία: Ραγδαία αύξηση στους νέους πρόσφυγες - Εξαπλάσιες οι υποθέσεις που εξετάστηκαν το 2022
Εκλογές ΔΗΣΥ: Τρεις υποψήφιοι για την θέση του Αν. Προέδρου και επτά για τις θέσεις Αντιπροέδρων – Οι διεκδικητές
«Μίλησε» η νεκροτομή της άτυχης 23χρονης Ανδρονίκης – Όσα κατέδειξε
«Σπάει» την σιωπή του ο Β. Δημητριάδης – «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο ΠτΔ ενήργησε με ρεβανισμό επειδή δεν στήριξα την υποψηφιότητά του»
Παραμένει στο Προεδρικό η Δόξα Κωμοδρόμου με διαφορετική διαδικασία
Πρωτοβουλία για επανέναρξη διαλόγου για Κυπριακό, εξήγγειλε ο Ισπανός Πρωθυπουργός