Μεταφέρεται στο Μακάρειο ο έφηβος που βρίσκεται στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας λόγω έλλειψης κλινών στο ΤΕΝΕ

Μεταφέρεται στο Μακάρειο ο έφηβος που βρίσκεται στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας λόγω έλλειψης κλινών στο ΤΕΝΕ

Αύριο αναμένεται η μεταφορά του εφήβου στο Μακάρειο Νοσοκομέιο, ο οποίος βρσίσκεται στο Νοσοκομέιο Αθαλάσσας λόγω έλλειψης κλινών στο ΤΕΝΕ. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας του ΟΚΥπΥ, ο έφηβος κατόπιν σχετικού δικαστικού διατάγματος νοσηλεύεται προσωρινά στο νοσοκομείο Αθαλάσσας, λόγω της υπερπληρότητας των κλινών του Τ.Ε.Ν.Ε. (Τμήμα Ενδονοσοκομειακής Νοσηλείας Εφήβων) του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ. Η Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας του Οργανισμού από την πρώτη στιγμή έκδοσης  του Διατάγματος, κάνει συνεχείς προσπάθειες για να μεταφερθεί το παιδί στο Τ.Ε.Ν.Ε. στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Η μεταφορά του εφήβου θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Στο μεσοδιάστημα ο έφηβος παραμένει σε μονόκλινο δωμάτιο στο νοσοκομείο Αθαλάσσας και παρακολουθείται από παιδοψυχίατρο, λαμβάνοντας την δέουσα ιατροφαρμακευτική φροντίδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ στην πρωτεύουσα μετά την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, αναστατώνοντας τη Λευκωσία.