Ρωσία: «Το τρομοκρατικό κράτος της Ουκρανίας δολοφόνησε τον μπλόγκερ» λέει ο πρόεδρος της ρωσικής Βουλής

Ρωσία: «Το τρομοκρατικό κράτος της Ουκρανίας δολοφόνησε τον μπλόγκερ» λέει ο πρόεδρος της ρωσικής Βουλής

Πράξη τρομοκρατίας οργανωμένη από την Ουκρανία θεωρεί ο πρόεδρος της βουλής της Ρωσίας το φόνο του μπλόγκερ Βλάντλεν Τατάρσκ στη Αγία Πετρούπολη.

Ο Βιατσεσλάβ Βολόντιν δήλωσε σήμερα πως δυτικοι ηγέτες έχουν αίμα στα χέρια τους επειδή υποστηρίζουν τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι και πως αυτή η υποστήριξη έχει οδηγήσει στη δημιουργία ενός «τρομοκρατικού κράτους» στο κέντρο της Ευρώπης, το οποίο δολοφόνησε και τον μπλόγκερ στην Ρωσία, ο οποίος σκοτώθηκε από βόμβα σε αγαλματίδιο.

«Η υποστήριξη της Ουάσινγκτον και των Βρυξελλών προς τις αρχές του Κιέβου έχει οδηγήσει στη δημιουργία ενός τρομοκρατικού κράτους στο κέντρο της Ευρώπης», έγραψε ο Βολόντιν στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

«Το αίμα των νεκρών και των τραυματιών είναι στα χέρια του Μπάιντεν, του Μακρόν, του Σολτς και άλλων αρχηγών κρατών που υποστηρίζουν το καθεστώς του Ζελένσκι», πρόσθεσε.

Πηγή: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE