Τα είπαν Νίκος Δένδιας και Δήμαρχος Αμμοχώστου - Στην ατζέντα το Κυπριακό - «Η Ελλάδα στηρίζει τις προσπάθειες λύσης»

Τα είπαν Νίκος Δένδιας και Δήμαρχος Αμμοχώστου - Στην ατζέντα το Κυπριακό - «Η Ελλάδα στηρίζει τις προσπάθειες λύσης»

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αμμοχώστου Σίμο Ιωάννου πραγματοποίησε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, τη Δευτέρα 3 Απριλίου, στο Υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα, με τον οποίο συζήτησε τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Όπως σημείωσε σε ανάρτησή του στο Twitter o κ. Δένδιας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, με την Ελλάδα να υπογραμμίζει τη στήριξή της στις προσπάθειες για δίκαιη και βιώσιμη λύση, βασισμένη στα Ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη δημιουργία δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας.

«Συναντήθηκα στο Υπουργείο Εξωτερικών με τον Δήμαρχο Αμμοχώστου, Σ. Ιωάννου. Στο επίκεντρο οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Η Ελλάδα στηρίζει τις προσπάθειες για μία δίκαιη & βιώσιμη λύση, βασισμένη στα Ψηφίσματα του ΣΑ του ΟΗΕ για τη δημιουργία δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Δένδιας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.