Δυστυχώς «έσβησε» η 23χρονη Ανδρονίκη Παρασκευά μετά το σοβαρό τροχαίο στον δρόμο Σωτήρας-Λιοπετρίου

Δυστυχώς «έσβησε» η 23χρονη Ανδρονίκη Παρασκευά μετά το σοβαρό τροχαίο στον δρόμο Σωτήρας-Λιοπετρίου

Δυστυχώς κατέληξε πριν από λίγο στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου, η 23χρονη της οποίας το όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε με λεωφορείο στον δρόμο Σωτήρας-Λιοπετρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για την Ανδρονίκη Παρασκευα, 23 ετών από το Παραλιμνι.

Υπενθυμίζεται ότι από την σύγκρουση το όχημα κατέληξε στο κέντρο του δρόμου και για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός του λεωφορείου και 4 αλλοδαποί επιβάτες οι οποίοι επίσης μετέβησαν στο Νοσοκομείο για εξετάσεις.

Μαζί της βρισκόταν και το κοριτσάκι της ηλικίας 3 ετών, του οποίου η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για το τροχαίο.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Τον εφιάλτη που βίωνε καθημερινά ο στρατιώτης Θανάσης Νικολάου στον λόχο που υπηρετούσε στα Πολεμίδια, σκιαγραφεί το πόρισμα των ποινικών ανακριτών Παππά – Αθανασίου, μέρος του οποίου φέρνει στο φως η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE