Στρατιωτικός βίασε 14χρονο στην Ελλάδα και εκείνος τον γρονθοκόπησε

Στρατιωτικός βίασε 14χρονο στην Ελλάδα και εκείνος τον γρονθοκόπησε

Μια απίστευτη υπόθεση βιασμού ανηλίκου αποκαλύφθηκε στην Ορεστιάδα με δράστη έναν 25χρονο στρατιωτικό ΕΠΟΠ, ο οποίος φέρεται ότι βίασε ένα ανήλικο παιδί, αλλά εκείνο τον καταδίωξε και αποπειράθηκε να τον ληστέψει τραυματίζοντάς τον, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι δυο!

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, προκύπτει ότι ο στρατιωτικός γνώρισε τον 14χρονο στο διαδίκτυο, έκλεισαν ραντεβού και συναντήθηκαν το Σάββατο σε μια αποθήκη του ΟΣΕ, όπου ο 25χρονος βίασε τον ανήλικο. Όταν, όμως, σηκώθηκε για να φύγει, ο 14χρονος τον γρονθοκόπησε και προσπάθησε να αρπάξει το κινητό του τηλέφωνο.

Ο τραυματισμένος 25χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν και τον δράστη και το θύμα, καθώς αποκαλύφθηκε τι είχε προηγηθεί. Ο στρατιωτικός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Διδυμότειχου φρουρούμενος από στρατονόμους, καθώς κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους, ενώ ο 14χρονος κρατείται στην Ασφάλεια για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE