Ο Γιώργος Μαζωνάκης εύχεται «καλό μήνα» με στίχους από τον Ακάθιστο Ύμνο

Ο Γιώργος Μαζωνάκης εύχεται «καλό μήνα» με στίχους από τον Ακάθιστο Ύμνο

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ευχήθηκε «Καλόν Απρίλη» στους διαδικτυακούς του φίλους, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Ο τραγουδιστής ανέβασε μέσα από το προσωπικό του προφίλ, τρεις φωτογραφίες του, στις οποίες κάθεται κάτω από ένα δέντρο. Φορώντας ένα κίτρινο καρό παντελόνι, μαύρο φούτερ και μαύρο καπέλο τζόκει, καλωσόρισε τον Απρίλη με στίχους από τον Ακάθιστο Ύμνο, ενόψει Πάσχα.

«Χαῖρε, δένδρον ἀγλαόκαρπον, ἐξ οὗ τρέφονται πιστοί· χαῖρε, ξύλον εὐσκιόφυλλον, ὑφ᾿ οὗ σκέπονται πολλοί. Καλόν Απρίλη...» έγραψε.

Από την πρώτη ώρα της δημοσίευσής του, ο τραγουδιστής απέσπασε πάνω από 3 χιλιάδες likes και σχόλιο, με τους διαδικτυακούς του φίλους να του εύχονται επίσης «καλό μήνα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η οριστική μου απόφαση για το 2028 θα εξαρτηθεί από το Κυπριακό - Δεν είναι καιρός για οπισθοχώρηση»

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η οριστική μου απόφαση για το 2028 θα εξαρτηθεί από το Κυπριακό - Δεν είναι καιρός για οπισθοχώρηση»

Παρέμβαση εφ’ όλης της ύλης έκανε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» ο τέως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, τοποθετούμενος για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, την επόμενη ημέρα στον Δημοκρατικό Συναγερμό, αλλά και το ενδεχόμενο συμμετοχής του στις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE