Ο ποντίφικας είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο την Τετάρτη εξαιτίας βρογχίτιδας και του χορηγήθηκε αντιβιοτική θεραπεία. Όπως έκανε γνωστό το Βατικανό, την Κυριακή θα είναι παρών στην λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων των Καθολικών.
«Είμαι ακόμη ζωντανός, δεν φοβήθηκα. Εκτιμώ πάρα πολύ όλους όσους εργάζονται στο νοσοκομείο. Χρειάζεται ηρωική διάθεση, όπως και τρυφερότητα με τους ασθενείς», είπε ο Φραγκίσκος, σχολιάζοντας την σύντομη παραμονή του στο νοσοκομείο.
Πηγή: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτά είναι τα επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση την επόμενη 10ετία – Οι προβλέψεις ζήτησης και προσφοράς
Αγανακτισμένοι κάτοικοι στην Ορόκλινη: «Κινδυνεύουν οι περιουσίες μας - Ανάβουν λαμπρατζιά σε διπλανά εγκαταλελειμμένα σπίτια»
Tραγωδία στη Λεμεσό: Νεκρός ο 52χρονος Χρυσόστομος - Παρασύρθηκε από όχημα
ΠτΔ: «Η Κύπρος θα θέσει υποψηφιότητα για το Συμβούλιο του ΙΜΟ»
Δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις το άτυχο βρέφος που «έσβησε» στην Πάφο - Το εντόπισαν αναίσθητο στο κρεβάτι του