Συγκρούστηκαν πλοία στο λιμάνι της Κυλλήνης

Συγκρούστηκαν πλοία στο λιμάνι της Κυλλήνης

Δύο πλοία συγκρούστηκαν στο λιμάνι της Κυλλήνης νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με το gnomip.gr, και τα δύο πλοία που συγκρούστηκαν στην Κυλλήνη ανήκουν στην ίδια ναυτιλιακή εταιρεία. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ατύχημα που συνέβη στις 7 το πρωί υπέστη ρωγμή το ένα πλοίο.

Ευτυχώς κανείς από τους επιβάτες του πλοίου της Κεφαλλονιάς δεν έπαθε το παραμικρό όμως η ταλαιπωρία τους είναι μεγάλη.

Ταλαιπωρία και για όσους ήθελαν να ταξιδέψουν για Ζάκυνθο αφού παραμένουν στο λιμάνι της Κυλλήνης μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος από πραγματογνώμονες και να δοθεί το «πράσινο φως» για απόπλου από το λιμεναρχείο Κυλλήνης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE