«Τυλίχθηκε» στις φλόγες καθιστικό οικίας στη Λεμεσό – Έτρεξαν οι ιδιοκτήτες να σβήσουν τη φωτιά    

«Τυλίχθηκε» στις φλόγες καθιστικό οικίας στη Λεμεσό – Έτρεξαν οι ιδιοκτήτες να σβήσουν τη φωτιά      

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική το μεσημέρι της Τετάρτης (29/03) μετά από κλήση για πυρκαγιά σε οικία στην κοινότητα Σπιτάλι της επαρχίας Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με πυροσβεστικό όχημα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου.

Η πυρκαγιά, η οποία βρισκόταν σε καθιστικό της οικίας, σβήστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους ιδιοκτήτες.

Εκ μέρους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έγινε τελική κατάσβεση, εξαερισμός και επιθεώρηση. Μετά από διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς, αυτή φαίνεται να προκλήθηκε από ελαττωματική καπνοδόχο τζακιού και επηρέασε την ξύλινη κατασκευή γύρω από το τζάκι, ενώ από τον καπνό επηρεάστηκε ολόκληρη η οικία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE