Δύο Τούρκοι στρατιώτες νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας

Δύο Τούρκοι στρατιώτες νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας

Δύο μέλη των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας σκοτώθηκαν και 24 τραυματίστηκαν σε επίθεση αυτοκτονίας στην πόλη Ντογκουμπαγιαζίτ. Σύμφωνα με το γραφείο του τοπικού κυβερνήτη, υπεύθυνοι για την επίθεση ήταν κούρδοι αντάρτες.

Τρακτέρ παγιδευμένο με εκρηκτικά εξερράγη δίπλα σε τμήμα της χωροφυλακής, μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Η πόλη Ντογκομπαγιαζίτ βρίσκεται στην επαρχεία Αγκρί, κοντά στα σύνορα με το Ιράν. 

Από τις 24 Ιουλίου, η Τουρκία έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες αεροπορικές επιδρομές σε βάσεις του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), ως αντίποινα για τις επιθέσεις κούρδων ανταρτών κατά τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας.

Το Σάββατο, τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη βομβάρδισαν το χωριό Ζαργκαλα, στις παρυφές της οροσειράς Καντίλ στο βόρειο Ιράκ, όπου βρίσκονται βάσεις του PKK.  Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι τουλάχιστον εννέα άμαχοι σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων και μία έγκυος γυναίκας, ενώ άλλοι 15 τραυματίστηκαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE