Aσύλληπτη τραγωδία: Προπέλα σκάφους διαμέλισε νεαρή γυναίκα σε παραλία της Ρόδου

Aσύλληπτη τραγωδία: Προπέλα σκάφους διαμέλισε νεαρή γυναίκα σε παραλία της Ρόδου

Tραγικό θάνατο βρήκε 37χρονη Ρωσίδα τουρίστρια, η οποία διαμελίστηκε από ταχύπλοο,ενώ κολυμπούσε στην περιοχή Τραουνού Αφάντου Ρόδου.

Η άτυχη Ρωσίδα αναζητούνταν από το βράδυ του Σαββάτου, όταν στην παραλία βρέθηκαν τα προσωπικά της αντικείμενα και δυστυχώς εντοπίστηκε διαμελισμένη σήμερα τα ξημερώματα, 02.08.2015.

Ως υπεύθυνος για το δυστύχημα αυτό, συνελήφθη και εξετάζεται από άνδρες του λιμεναρχείου της Ρόδου, χειριστής ταχύπλοου σκάφους το οποίο το απόγευμα του Σαββάτου κινούνταν στην ευρύτερη περιοχή, εκτελώντας θαλάσσια σπορ.Πρόκειται για 43χρονο Ελβετό ο οποίος κρατείται και πρόκειται να παραπεμφθεί στην αντιεισαγγελέα πρωτοδικών Ρόδου εντός της ημέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE