Aσύλληπτη τραγωδία: Προπέλα σκάφους διαμέλισε νεαρή γυναίκα σε παραλία της Ρόδου

Aσύλληπτη τραγωδία: Προπέλα σκάφους διαμέλισε νεαρή γυναίκα σε παραλία της Ρόδου

Tραγικό θάνατο βρήκε 37χρονη Ρωσίδα τουρίστρια, η οποία διαμελίστηκε από ταχύπλοο,ενώ κολυμπούσε στην περιοχή Τραουνού Αφάντου Ρόδου.

Η άτυχη Ρωσίδα αναζητούνταν από το βράδυ του Σαββάτου, όταν στην παραλία βρέθηκαν τα προσωπικά της αντικείμενα και δυστυχώς εντοπίστηκε διαμελισμένη σήμερα τα ξημερώματα, 02.08.2015.

Ως υπεύθυνος για το δυστύχημα αυτό, συνελήφθη και εξετάζεται από άνδρες του λιμεναρχείου της Ρόδου, χειριστής ταχύπλοου σκάφους το οποίο το απόγευμα του Σαββάτου κινούνταν στην ευρύτερη περιοχή, εκτελώντας θαλάσσια σπορ.Πρόκειται για 43χρονο Ελβετό ο οποίος κρατείται και πρόκειται να παραπεμφθεί στην αντιεισαγγελέα πρωτοδικών Ρόδου εντός της ημέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορικές στιγμές στο Ισραήλ: Σε εξέλιξη η απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς - Παραδόθηκαν οι πρώτοι 7 στον Ερυθρό Σταυρό

Ιστορικές στιγμές στο Ισραήλ: Σε εξέλιξη η απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς - Παραδόθηκαν οι πρώτοι 7 στον Ερυθρό Σταυρό

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE