Ξεπεράσαν τα 70 εκατ. οι διελεύσεις στα οδοφράγματα μέσα σε 8 χρόνια - Πόσοι ήταν Ελλληνοκύπριοι και πόσοι ξένοι

Ξεπεράσαν τα 70 εκατ. οι διελεύσεις στα οδοφράγματα μέσα σε 8 χρόνια - Πόσοι ήταν Ελλληνοκύπριοι και πόσοι ξένοι

Στα 70 εκατομμύρια ανέρχεται ο αριθμός διελεύσεων από τα οδοφράγματα τα τελευταία 8 χρόνια, τα 50 εκατομμύρια αφορούν Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους και τα 20.500.000 ξένους υπηκόους.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Ντιαλόγκ γράφει σε δημοσίευμά της ότι η αύξηση που παρατηρείται στις διελεύσεις Ελληνοκυπρίων τα τελευταία χρόνια, οφείλεται στις φθηνότερες τιμές καυσίμων στα κατεχόμενα.

Για το 2022 σημειώθηκαν πέραν των 5 εκατομμυρίων διελεύσεων Ε/κ, ενώ σχεδόν 3 εκατομμύρια ήταν οι διελεύσεις των Τ/κ, με σημαντική κάμψη να παρατηρείται το 2020 κατά την περίοδο της πανδημίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

Ο κοινός στόχος για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό πριν από τη λήξη της θητείας του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον κ. Γκουτέρες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά τη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE