Οδηγός στη Λεμεσό στάθμευσε το όχημα της και λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε βλέποντας το να καίγεται

Οδηγός στη Λεμεσό στάθμευσε το όχημα της και λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε βλέποντας το να καίγεται

Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα στη Λεμεσό, το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στα Πάνθεα, περιοχή της Μέσα Γειτονιάς, κοντά στον κυκλικό κόμβο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός αφού στάθμευσε το όχημα της, επέστρεψε στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα και αντιλήφθηκε πως ξέσπασε φωτιά.  Αμέσως κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου μέλη της έσπευσαν στο σημείο και την κατέσβησαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις πρώτες έρευνες η φωτιά φαίνεται να οφείλεται σε μηχανική βλάβη, ωστόσο αυτό διερευνάται από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

*Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE