Λάρισα: Σοκαριστική σκηνή με παππού που χτυπούσε και έσερνε το εγγόνι του στο πεζοδρόμιο

Λάρισα: Σοκαριστική σκηνή με παππού που χτυπούσε και έσερνε το εγγόνι του στο πεζοδρόμιο

Ένα απίστευτο και σοκαριστικό περιστατικό έγινε χθες (19.3.2023) στη Λάρισα, όταν παππούς που έδειχνε να έχει χάσει τελείως τον έλεγχο χτυπούσε τον εγγονό του μέσα στον δρόμο και τον έσερνε στο πεζοδρόμιο.

Το αδιανόητο περιστατικό έγινε χθες το μεσημέρι επί της οδού Κύπρου στη διασταύρωση με την Παναγούλη στη Λάρισα. Σύμφωνα με το onlarissa.gr, περίπου στις 2.30 ένας ηλικιωμένος άντρας (κατά μαρτυρίες ο παππούς) άρχισε να χτυπάει ένα μικρό παιδί και να το σέρνει στο πεζοδρόμιο.

Οι περαστικοί, που ήταν στο σημείο αυτό της Λάρισας ζήτησαν από τον παππού να σταματήσει την κακοποίηση του παιδιού, αλλά εκείνος δεν καταλάβαινε τίποτα και συνέχισε απτόητος να χτυπάει και να σέρνει τον εγγονό του στο πεζοδρόμιο.

Εκείνη την ώρα πέρασε από το σημείο περιπολικό. Μόλις οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν τι γίνεται, σταμάτησαν και βγήκαν έξω από το περιπολικό. Ο ένας αστυνομικός ακινητοποίησε τον ηλικιωμένο, ενώ η συνάδελφός του προσπαθούσε να καθησυχάσει το μικρό παιδί που ήταν σε κατάσταση σοκ.

Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφθασαν και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και η γιαγιά του παιδιού. Οι αστυνομικοί έβαλαν το παιδί τον παππού και τη γιαγιά του στο περιπολικό και τους πήγαν στο τμήμα.

Τραγική λεπτομέρεια… Άνθρωποι που ήταν στο σημείο της Λάρισας ανέφεραν πως το μικρό παιδί φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Πηγή: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE