Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»
Ανέλαβε σήμερα καθήκοντα ο Ανδρέας Πασχαλίδης, ο Ανεξάρτητος Ποινικός Ανακριτής που διόρισε ο Γενικός Εισαγγελέας για την διερεύνηση του επίμαχου βίντεο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η UBS προσφέρει έως και 1 δισεκατομμύριο δολάρια για να εξαγοράσει την Credit Suisse. Σύμφωνα με το Bloomberg, η Credit Suisse απορρίπτει όμως αυτήν την προσφορά, την οποία θεωρεί πολύ χαμηλή και βλαπτική για τους μετόχους και τους υπαλλήλους που έχουν μετοχές.
Οι Financial Times ανέφεραν ότι η UBS προσφέρει τιμή 0,25 ελβετικών φράγκων ανά μετοχή, που θα καταβληθεί σε μετοχές της UBS. Οι μετοχές της Credit Suisse έκλεισαν την Παρασκευή στο 1,86 ελβετικό φράγκο.
Η UBS επιμένει επίσης σε μια ουσιώδη δυσμενή μεταβολή που μπορεί να ακυρώσει τη συμφωνία: Εάν τα CDS της εκτιναχθούν κατά 100 μονάδες βάσης ή περισσότερο, ανέφεραν οι FT.
ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυξάνονται οι πωλήσεις των εταιριών μέσω διαδικτύου – Πόσο αυξήθηκαν τα τελευταία χρόνια
Δεν ανησυχεί την Λευκωσία η προσπάθεια εξομάλυνσης σχέσεων Τουρκίας-Αιγύπτου
Κίτρινη προειδοποίηση: Καταιγίδες και αυξημένες νεφώσεις την Κυριακή στο νησί
Αλλαγή ώρας: Ποια Κυριακή πάμε σε θερινή ώρα και γυρίζουμε τα ρολόγια μπροστά
Σοβαρή καταγγελία – Ανήλικοι έριξαν ασίτ σε μικρό σκυλάκι – Υπέστη σοβαρά εγκαύματα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




