Τέμπη: «Σας ευχαριστώ που προσεύχεστε για το παιδί μου» – Συγκλονίζει η μητέρα του 20χρονου Γεράσιμου

Τέμπη: «Σας ευχαριστώ που προσεύχεστε για το παιδί μου» – Συγκλονίζει η μητέρα του 20χρονου Γεράσιμου

Συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 20χρονος Γεράσιμος ο μοναδικός που έχει επιζήσει από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου τρένου στα Τέμπη.

Η μητέρα του Γεράσιμου που αγωνιά για την τύχη του, έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του MEGA, εκφράζοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον του κόσμου.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Αυτή την στιγμή θέλω να παραμείνω σιωπηλή και να επικεντρωθώ στο παιδί μου. Υπάρχουν πληροφορίες που έχουν βγει που δεν έχω δώσει εγώ στα μέσα, ίσως είναι λόγια συγγενών, αλλά όχι δικά μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς για την προσπάθεια τους και όλο τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου», είπε η μητέρα του 20χρονου.

Ο 20χρονος Γεράσιμος κατά τη σύγκρουση του τρένου εκσφενδονίστηκε με δύναμη από το πρώτο βαγόνι και βρέθηκε σε ένα χωράφι. Οι διασώστες τον εντόπισαν βαριά τραυματισμένο έχοντας σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Εντυπωσιακή ανταπόκριση στην εκδήλωση στο Λονδίνο - «Το brain gain δεν είναι πια σύνθημα, είναι πολιτική πράξη»

Λετυμπιώτης: Εντυπωσιακή ανταπόκριση στην εκδήλωση στο Λονδίνο - «Το brain gain δεν είναι πια σύνθημα, είναι πολιτική πράξη»

Σε μια εκδήλωση υψηλής πολιτικής και συμβολικής σημασίας που συνδιοργάνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας με το Invest Cyprus και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) στο Λονδίνο σήμερα, 21 Μαΐου 2025, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε το νέο Σχέδιο Δράσης για τον Επαναπατρισμό Ταλέντου, στο πλαίσιο της εθνικής πρωτοβουλίας Minds in Cyprus.

BEST OF TOTHEMAONLINE