Συνελήφθη ο άγνωστος άντρας που προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά ανήλικη στη Λεμεσό

Συνελήφθη ο άγνωστος άντρας που προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά ανήλικη στη Λεμεσό

Χειροπέδες στον άγνωστο άντρα, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία ανήλικης προσπάθησε να την κακοποίήσει σεξουαλικά.

Την υπόθεση ανέλαβε για διερεύνηση η Υποδιεύθυνση Διερεύνησης Υποθέσεων Ευάλωτων Ομάδων.

Ο άνδρας ο οποίος καταζητείτο από τις αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε το Σάββατο 18 Μαρτίου και συνελήφθη στη βάση δικαστικού εντάλματος. Την Κυριακή οδηγήθηκε ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτησή του.

Σημειώνεται ότι το αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη στις 15 Μαρτίου το πρωί,  στην Λεωφόρο Μακαρίου στην Λεμεσό, όταν η ανήλικη κατευθυνόταν πεζή προς το σχολείο της. Η ανήλικη προχώρησε σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού συνοδευόμενη από συγγενικό της πρόσωπο καταθέτοντας πως ο άγνωστος άνδρας της ζήτησε να συνευρεθούν σεξουαλικά ενώ είπε ότι θα της έδινε και χρήματα.

Στην κατάθεση της επίσης ανέφερε ότι την τράβηξε με σκοπό να την οδηγήσει σε απόμερο σημείο, ενώ η ανήλικη κατάφερε να ξεφύγει και να εισέλθει σε υποστατικό ενώ ο δράστης είχε τραπεί σε φυγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE