Πάνος Καλίδης για Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν μου αρέσει που κάνει ό,τι της λέει ο Μάριος»

Πάνος Καλίδης για Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν μου αρέσει που κάνει ό,τι της λέει ο Μάριος»

Ο Πάνος Καλίδης έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο Survivor All Star, ενώ εξέφρασε και τη δυσαρέσκειά του από τη στάση της Ελευθερίας Ελευθερίου στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο καλλιττέχνης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δήλωσε αρχικά: «Δεν μου αρέσει που η Ελευθερία κάνει ό,τι της λέει ο Μάριος. Νομίζω ότι λόγω του ότι είναι καλό παιδί και ευκολόπιστη, παρασύρεται. Δεν θα είμαι χαρούμενος, εάν ο Μάριος την κάνει μαριονέτα του».

«Ακούω γενικά διάφορα για την Ελευθερία, τον χαρακτήρα της, την εμφάνισή της ή τις αγωνιστικές της ικανότητες. Εγώ αυτό που ξέρω για την Ελευθερία είναι ότι είναι αυθόρμητη, αγαπάει πολύ τη δουλειά της και δεν είναι κακό παιδί», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Αναφορικά με το Survivor και το γεγονός ότι παραπέμπει πλέον, παραπάνω σε ριάλιτι και όχι σε αγωνιστικό διαγωνισμό, σχολίασε κλείνοντας: «Μπορεί οι συνθήκες να την παρασύρουν να δίνει λίγο ριάλιτι, που δεν την κολακεύει. Μην ξεχνάτε ότι εκεί μέσα είναι υπό συνθήκες κι όλα όσα γίνονται είναι ένα μικρό σενάριο».

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE