Τέθηκε σε εφαρμογή η αντικατάσταση του νεφρολόγου στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Τέθηκε σε εφαρμογή η αντικατάσταση του νεφρολόγου στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Ο ΟΚΥπΥ ενημερώνει ότι έχει τεθεί σε εφαρμογή η αντικατάσταση του νεφρολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου με αντικαταστάτη γιατρό από τη Λευκωσία.

Την ίδια στιγμή ο Οργανισμός έχει δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος με καθεστώς αγοράς υπηρεσιών και για δεύτερο Νεφρολόγο.

Η θέση Νεφρολόγου στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου έχει προκηρυχθεί σε 21 περιπτώσεις τα τελευταία 3 χρόνια, αλλά δεν έχει καλυφθεί, λόγω μειωμένου ενδιαφέροντος από τους υποψήφιους της συγκεκριμένης ειδικότητας.

Η μονάδα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία της και φροντίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους ασθενείς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE