Γκάφα από Ερντογάν: Δεν κατάλαβε ότι κόλλησε το «autocue» και έλεγε τα ίδια ξανά - Βίντεο

Γκάφα από Ερντογάν: Δεν κατάλαβε ότι κόλλησε το «autocue» και έλεγε τα  ίδια ξανά - Βίντεο

Ανησυχία προκαλεί η κατάσταση του Ρέτζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία καθώς στην τελευταία του ομιλία όχι απλώς μπέρδεψε τα λόγια του, αλλά φάνηκε πως δεν καταλάβαινε τι έλεγε.

Όπως φάνηκε, κόλλησε το μηχάνημα ανάγνωσης κειμένου (prompter) κατά την ομιλία του και για πολλά λεπτά ο Τούρκος πρόεδρος επαναλάμβανε συνέχεια τις ίδιες προτάσεις στην ΚΟ του κόμματός του δίχως να το αντιληφθεί με αποτέλεσμα να προκληθεί ανησυχία για την υγεία του.

«Άντε ας πούμε πως αφήνουμε στην άκρη το γεγονός πως αυτό το άτομο ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία μπροστά στα συντρίμμια του σεισμού γεγονός το οποίο δείχνει πολιτικό θράσος, πολιτική αγένεια, πολιτική φιλοδοξία» είπε και αμέσως μετά ξανά τα ίδια: «Άντε ας πούμε πως αφήνουμε στην άκρη το γεγονός πως αυτό το άτομο ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία μπροστά στα συντρίμμια του σεισμού γεγονός το οποίο δείχνει πολιτικό θράσος, πολιτική αγένεια, πολιτική φιλοδοξία...».
Erdoğan Yine Promptera Takıldı!

«Τα ψέματα τα οποία έχει πει αυτό το άτομο απαντήθηκαν με τις ανακοινώσεις που δόθηκαν με τις κρατικές υπηρεσίες, με τις αποφάσεις των δικαστηρίων και με τις δηλώσεις των ανθρώπων που έχει συνείδηση» και ο Τούρκος πρόεδρος επανέλαβε: «Τα ψέματα τα οποία έχει πει αυτό το άτομο απαντήθηκαν με τις ανακοινώσεις που δόθηκαν με τις κρατικές υπηρεσίες, με τις αποφάσεις των δικαστηρίων και με τις δηλώσεις των ανθρώπων που έχει συνείδηση…».

Δείτε βίντεο

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναστάτωση στη Λεμεσό – Επιτέθηκε σε Αστυνομικό και τον έριξε στο έδαφος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.